WaterMark_2017-10-10-00-56-39

Da vam pričam o danu kada sam hteo da pobegnem daleko, da napustim ovaj život i odmetnem se negde u šumu 🌳🌳🌳🌲🌲 da živim kao vuk samotnjak. 🐺 (Realno je da bih živeo kao jorki samotnjak, nego je taj vuk poznatiji pa da znate na šta tačno mislim.)

Kako je sve počelo…odveli su me kod frizera i ošišali, kao što vidite 👆, na kratko da kraće nije moglo 😧. Osećao sam se čudno, u najmanju ruku. Čim sam izašao napolje nekako me bilo stid, kao da sam skinuo i duksericu i pantalone. Obuzet sramotom, neko vreme sam gledao samo gde da se sakrijem od znatiželjnih pogleda. Onda sam skontao 💡- ok, nisam go, to je samo subjektivni osećaj jer su me upravo očerupali.

Nekako sam to snagom svoje volje prevazišao, a onda sam se pogledao u ogledalo i video šta su mi uradili od glave! GDE MI JE REP??! 😡😡 Ličio sam samom sebi na mačora Peru 🐱 iz komšiluka, a to nije NIKAKO nije dobro iz dva razloga:

  1. prvo, njega mrze svi psi iz kraja 🐶🐶🐶🐶🐶 i čim ga vide daju se u trk za njim, a drugo, dosta važnije,
  2. JA NE TRČIM BRZO KAO ON!

To je, dabome, prelilo čašu pa sam uzeo ključeve od kola, seo za volan i baš kada sam hteo da krenem setio sam se: pa ja ne znam kako do šume da stignem i šta ako nekako i dođem pa sretnem onog vuka s početka priče??? 😳😳 Ovih pasa iz kraja tada bih se sa radošću sećao…

Čim sam to pomislio odustao sam od bega, vratio se kući i rešio da ne razgovaram sa ovim mojima. 👫 To nije bila dobra taktika, s obzirom da nisu shvatili da sam ljut nego su mislili da sam bolestan pa sam na kraju išao i kod veterinara.

⚠ Tako da ovo pišem najviše zbog njih, da vide da umem da vozim kola i da ću sigurno sledeći put zbrisati ako urade nešto slično!

Naći će Djole neku šumu, negde na nekoj mapi 🗺 u nekoj knjizi 📘 piše gde taj vuk samotnjak živi… Mislili ste neće mi to pasti na pamet???? Pa nije Djole veverica!


Djole, s.r.

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjoletove avantureDjoletove pisanije
error: Zabranjeno kopiranje!