IMG_20170814_195005_633

Nekoliko reči o mojoj ptici NOJO, koju sam tako nazvao iz dva razloga. Prvo, jer je očigledno reč o noju. A drugo, volim neobična imena. E sad će neko da me pita zašto ne NOJ nego NOJO? Pa zato što ne znam kako da ga dozivam, nezgodno je NOJ, NOJ, NOJUU, NOJEEE…zbunjujuće. Ovako sa NOJO nemam tih problema.

Vrlo rado vikende provodim baš sa njom i to ovako 🛏😎, drugačije stvarno ne znam kako😪😪😪. Ali nemojte misliti da je spavati sa pticom NOJO🐥 lako (i to dva dana) naopako 🙃 Eee nije to samo je uzmeš i legnete tek tako….treba je naterati da spava – a to ne može svako! 😆✌


Djole, s.r.

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjoletove avanture
error: Zabranjeno kopiranje!