djole-011

Dvoumica je kada imaš dve opcije na raspolaganju, pa ne možeš da se odlučiš za jednu. Troumica je kada imaš tri, a četvoroumica je:

onaj momenat kada ne možeš da se odlučiš da li jesti, sesti, novoj avanturi se prepustiti il’ samo na drugo mesto se premestiti ↗⬆🙃⬇↖👅🐾🐾😍 Dakle, kad imaš četiri opcije. Na slici se jasno vidi da bih najradije jeo, seo, avanturi se prepustio ali i premestio sve u istom trenu..što je teško sprovesti u delo, naročito odjednom. Otuda ova čudnovata poza.

Od silnog promišljanja sam se i raščupetao, kosa mi se posvađala kao i unutrašnji glasovi , jedni vuku na jednu drugi na drugu stranu (i glasovi i kosa, a i noge, kad malo bolje razmislim).

🤔 Pitam se kako li je tek onima koji imaju petoumice…


Djole, s.r.

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjoletove avanture
error: Zabranjeno kopiranje!