Djoletove AvantureDrugariVesti

Pripreme za promociju 📘😇

WaterMark_2018-10-18-20-05-03

Zašto svaka promocija knjige mora da bude ista ili veoma slična? 🤔 E pa ne mora! 😉 Zato sam rešio da na promociji moje knjige „Đoletove avanture“ 25.oktobra u 15h na Sajmu knjiga govore DECA! 👍😍 Da čujemo njihovim glasom ispričane pesme i iz prve ruke kako im se, koliko i zašto sviđaju moje avanture. 😉

Zato vam sa velikim zadovoljstvom predstavljam moje divne drugare ❤💙 iz II razreda OŠ „Stevan Sinđelić“ iz Beograda, koji vredno spremaju predstavicu koju će izvesti na promociji. Moji počasni gosti će govoriti svoje omiljene delove iz knjige i jedva čekam da ih vidite i čujete uživo! 😍😇 Hvala sjajnoj učiteljici Slavici Sretić ❣ koja ih sprema, predstavnicima škole i roditeljima koji su sa oduševljenjem prihvatili učešće. 🤗 ⚠️ Zapišite – promocija Djoletove knjige – sledeći četvrtak! ✔ Uskoro nove informacije.

  

Ps. Za ovu priliku sam poslao Mamitu 💗, jer ja sam zadužen, znate već, da dajem intervjue! 😎  #jelenarvovicjelic

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
error: Zabranjeno kopiranje!