IMG_20190324_174500_272

Ćao drugari! 🤗 Znate već da ja nisam samo avanturisa, već i vredni mrav…🐜😁 E baš zato imam DIVNE vesti! 🥳🥰

Iz štampe je izašla moja druga knjiga „Đoletove avanturice“ 😇💝 URA URA URA! 🎶🕺Moja prva knjiga „Đoletove avanture“ je, kao što vam je poznato, zbirka pesama za decu 🥰 (klik 👉ovde za više informacija), a druga je zbirka kratkih fazona i fora 😉, napisanih prepoznatljivom đoletovskom igrom rečima u rimi. 😊 ❗Svi koji kupe novi broj magazina „Pas“ koji izlazi sutra, dobiće knjigu na POKLON!❗🎁📘❤💙 Baš sam se potrudio da vas obradujem, zar ne? ☺🥰🤩 Magazin je u prodaji od danas, 25.marta.

Hvala mojim divnim drugarima ilustatorima Aleksandri i Milanu Projović i hvala mojoj divnoj lektorki Dragani Kitanović. Pobednički tim ne menjam! 💪 Zahvaljujem i redakciji magazina na lepoj saradnji. 😘 A najveće hvala mojoj Mamiti Jeleni Rvović Jelić što čini da u životu sretnem sve svoje snove! ❤ Više o Mamiti 👉ovde.

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjoletove avanturedjoletove avanturicejelena rvovic jelic
error: Zabranjeno kopiranje!