djole-019

Nekad se iznerviram i dođe mi da iskočim iz sopstvene kože, nego ne znam gde ću drugu da nađem? Možda me tuđa zažulja, možda ne nađem nijednu da mi bude taman, možda sve budu nekako neudobne…sve mi se čini da bi se na kraju opet u svoju kožu vratio i samo uzalud go šetao po gradu. Evo jedne takve situacije, kad je za malo trebalo da se skinem pa nek pričaju šta hoće!

Prolazi jedan dečak 🙎, dečak kao dečak, simpatičan i sladak, gleda me..gleda me..ja mu se nasmeših..a on ni pet ni šest nego dobaci: „Jao Mama vidi kako neka ćudna MAĆKA!“ 😡😡🐈😠 Ej ti, ja sam PAS 🐕 ne MAĆKA, reci to opet – lajaću na te i TAĆKA!

Uplašio sam ga. Aha.


Djole, s.r.

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjoletove avanture
error: Zabranjeno kopiranje!