djole5555

Dragi drugari ❣️,

u ponedeljak, 6.oktobra tačno u podne, prisustvovao sam promociji knjige „Sjaj u očima“ o kojoj sam vam, sećate se, pisao. Za one koje žele da se podsete, reč je o knjizi posebnih priča o psima i njihovim vlasnicima, koje su pisali javne ličnosti ali i profesori, doktori nauka, politikolozi, pravnici… U ovoj divnoj knjizi sam se našao i ja kao akter jedne od priča. 😎😍😍 Ceo tekst možete pročitati 👉 ovde.

Na takve događaje se, dabome, ne ide bez leptir mašne. Uostalom, to je najlakši način da svoj stil minimizarete ↗️, a šarm maksimizirate ⬆️. Mašna je iz moje nove kolekcije, pa naravno! 😎

 

Upoznao sam nove četvoronožne i dvonožne prijatelje, uživao u sunčanom danu na Adi i divno se proveo. 🐕🐩👫💕 Razlozi za postovanje i fotografije su jasni:

  •  još jednom vas podsećam na knjigu,
  • a i nisam u ozbiljnoj vezi, pa…

Šifra: zauzete žene stop


Djole, đentlmen

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjole brenddjoletov brenddjoletove avanture
error: Zabranjeno kopiranje!