WaterMark_2019-01-15-13-27-22

Dragi drugari 😍,

kao što znate, već godinu dana pišem za magazin „PAS“ koji izlazi svakog drugog meseca. Januarski novi broj u kome sam pisao o tome kako sam se proveo u Trstu 😉💞, biće na svim trafikama u Srbiji 27.januara, a kasnije i na trafikama zemalja u regionu.  😇

Od danas sam kolumnista i magazina Wannabe i baš se radujem zbog toga! 💫💞🤗💞 Kako to super zvuči: Djole, kolumnista. 😇😇😇 A tek: Djole, dvostruki kolumnista! 😇😎😎 JUHU!

Moje kolumne će biti online na njihovom portal, u rubrici blog i to svakog 1. i 15.u mesecu. ✅✅ Prva kolumna za ovaj portal „Jedna kolumna, dve želje i tri bandere“ objavljena je danas, 15.1.2019. i time počinjemo saradnju. 💞💞💞 Uživajte u čitanju i hvala vam što me pratite!

Da pročitate kolumnu, kliknite 👉 ovde.

Ps. Ostavite neki kreativni komentar ispod teksta na portalu ✍, zapratite ➡ Djoletove avanture kao i moje drugare ➡ Wannabe na instagramu – i možda baš Vi osvojite moju novu knjigu kao poklon. 📘🎁💙😍😍

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjole kolumnistadjoletove avanture
error: Zabranjeno kopiranje!