djole-013

Podsetnik: ružu možeš samo da pomirišeš i to tako što joj se vrlo oprezno s njuškom prišunjaš.👃 Ako ti padne na pamet da podigneš nogu i obeležiš je, seti se šta je bilo prošli put!! ⚘😨😨😲

Šifra: tridananisammogaodasedim.

😬

Uh kad se samo setim te tzv.ružoogrebotine…kako me je peckala me, svrbuljila, ma muke mi je zadala. Deda se dosetio neke zelene kreme, pa mi je (da tako kažem) „to mesto“ namazao, te sam vam, pored svega, još i svetleo u mraku. Taj fluorescentan deo malo kome da nije zapao za oko, jer je dovoljno bilo samo baciti pogled na mene i pogled je sam išao ka vrištećoj boji, dakle – direktno u…kremu.

Verujem da sam bio tema mnogih priča tih dana, čuo sam negde i da su me prozvali Djole-Hulk. 🙄

Mada, kad malo bolje razmislim, žao mi je što se taj nadimak nije primio…iz više razloga… 😋


Djole, s.r.

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjoletove avanture
error: Zabranjeno kopiranje!