IMG_20181225_120752_098

Buon pomeriggio dragi moji compagni! 😍 Evo Mamita navalila ajde da se slikamo sa Deda Mrazom ajde da se slikamo sa Deda Mrazom 😕🎅…a ja bih u Italiji da gledam lepe dame koje šetaju ✔, pijem kapućino ✔, grickam kroasan ✔, jedem neku pastu ili pizzu ✔, idem u shoping ✔itd. Kome je još pored takvog izbora stalo do ovog bradatog?? 🤪 Mamma mia samo mia Mami izgleda! 😬

A snimio sam odmah da nema poklon 🎁⛔ za mene, pa mi je samim tim bio sumnjiv. 🤔 Gotovo sam siguran da je ovo Deda Mrazov dvojnik, zato ga ignorišem. 🙄 Ignorare!

Sad me izvin’te moram ići dalje. Mi scusi, mi scusi. 🏃‍♂️ Ci vediamo brzo! Vidimo se rapidamente ❤ (Kako parlando ovaj italijanski, kao da sam Italijan! Ja, maltene, sono Italiano. 😎)

Djole, ovaj Djovani

Napomena o autorskom pravu Celokupan sadržaj ovog Sajta je kao autorsko delo zaštićen Zakonom o autorskom i srodnim pravima. Autorsko delo se ne može prenositi delimično ili u celosti, osim pod uslovima navedenim u Licenci, kojom je uređeno da svako preuzimanje sadržaja mora biti isključivo u nekomericijalne svrhe, uz obavezno navođenje podataka o autoru, naslovu i izvoru autorskog dela. Svako kršenje prava autora za sobom povlači zakonske posledice.
TAGOVI djoledjoletove avanture
error: Zabranjeno kopiranje!